Alaposan felkavarta az ünnepek alatt a hírek állóvizét Magyarország első számú énekespárja, Korda György és Balázs Klári villájának története. A Korda-villa ugyanis felkerült egy ingatlanértékesítő oldalra, ahol a jelek szerint eladásra kínálták a legendás épületet.

A hirdetés szerint a 22 plusz két félszobás budai ingatlan ára 780 millió forint volt.

Az 1509 négyzetméteres épület összesen 6 szintre van osztva, a pince és a földszint mellett 3 emeletből és egy padlástérből áll. A pinceszinten 12 személygépkocsi tárolására alkalmas garázs, kiszolgáló- és szociális helyiségek, iroda, valamint egy díszes különterem is található. Az épület jobb szárnyában egy külön bejáratú és műszakilag is leválasztott 3 szintes villalakás van kialakítva, télikerttel és privát terasszal. Az ingatlanosok céges bázisnak vagy egészségközpontnak ajánlották volna az elmúlt évtizedben szállodaként működő ingatlant.

Csakhogy időközben kiderült, a villa nem eladó: a Korda házaspár közlése szerint a hirdetés már nem aktuális.

A VG pedig utánanézett: olyannyira nem, hogy még a mostani hétvégére is lehet foglalni szállást a villába!

Forrás: booking.com

A booking.com adatai szerint most pénteki érkezéssel és hétfői távozással kivehető egy szoba kétszemélyes ággyal, mindössze 50 ezer forintért. Előre fizetésre nincs szükség, de a szűkös határidő miatt egy esetleges lemondás az első éjszaka árába kerülne a pihenni vágyóknak.

A szálláskereső honlap alapján egyébként a többség nagyon jó véleménnyel van a Korda-villáról, illetve a Villa Korda Hotelről, amely 582 értékelés alapján 8,3 ponton áll.

A kommentekben pedig sokan kiemelték, mennyire korrekt volt a személyzet, illetve többen külön megemlékeztek róla, hogy megtiszteltető volt találkozni magukkal a művészekkel is.

Forrás: booking.com