Nicola Peltz és a 23 éves Brooklyn Beckham április 9-én, szombat este házasodott össze a floridai Palm Beachen, a menyasszony apjának 103 millió dolláros birtokán, az óceánparton felállított hatalmas sátrak egyikében – tudatta a Daily Mail.

Nicola egy teljesen fehér, hosszú ujjú Valentino ruhában mondta ki a boldogító igent. A színésznő kétszer is Rómába repült, hogy a Valentino tervezőjével, Pierpaoio Piccioi-val egyeztessen, és a ruha minden részlete tökéletes legyen. A vendégek közt volt Serena Williams teniszlegenda, Gordon Ramsay sztárséf és a Desperate Housewives sztárja, Eva Longoria is.

Az esküvő 3,5 millió dolláros költségét a menyasszony szülei, Nelson és Claudia Peltz állták, 

akiknek 1,6 milliárd dolláros vagyona mellett eltörpül Brooklyn szüleinek, David és Victoria Beckhamnek 494 millió dolláros vagyona. A menyasszony édesapja, Nelson Peltz amerikai milliárdos üzletember és befektető, egy New York-i székhelyű alternatív befektetési alap, a Trian Fund Management egyik alapító tagja.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz a 2021 Costume Institute Benefit - In America rendezvényen 2021. szeptember 13-án New Yorkban.Fotó: Sean Zanni / Patrick McMullan via Getty Images

Nicola Peltz milliárdos családját bírálatok érték amiatt, hogy 3,5 millió dollárt szántak a pár hétvégi pazar esküvőjére. Sokan a Twitteren fejezték ki nemtetszésüket, és úgy vélték, hogy a pénzt jótékonysági célra is fordíthatták volna. 

Csodálatos gesztus lett volna egy kisebb esküvőt tartani, és a pénzt inkább jótékonysági célokra fordítani

 – írta egy kommentelő. 

Teljesen egyetértek. Micsoda pénzkidobás! Ez tényleg rossz időzítés a gazdasági válság közepette

 – reagált egy másik személy.

Azonban nem mindenki volt lesújtó véleménnyel a Beckham-Peltz esküvőről. Sokak szerint a pár szabadon dönthet arról, mire költi a pénzét. Voltak, akik számára szimpatikus volt, hogy a koronavírus-járvány után a helyi vendéglátóipari vállalkozásokat támogatják.

Igen, valóban sokat költöttek az esküvőre, de ez legalább az ő pénzük, nem pedig az adófizetőké

 – írta egy hozzászóló.

 Kit érdekel, hogy a család mire költi a pénzét? Pénzt és munkát ad a vendéglátósoknak, pincéreknek, pultosoknak, a sátrakat bérlő cégeknek, a vendéglátóiparban dolgozóknak, akik a Covid-válság után próbálnak talpra állni, így a pénz szétosztásra kerül

– írta egy másik kommentelő.

Nos, semmi bajom nincs a gazdag emberekkel. Addig nincs ezzel probléma, amíg legálisan keresték a vagyonukat és az adót is befizették

 – vélekedett egy harmadik Twitterező.