Napsütéssel indulhat a hét, aztán egyre több lesz a felhő és a zápor, a hét vége felé pedig a hőmérséklet is több fokkal lehűlhet. A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Hétfő

A sok napsütést kevés gomolyfelhő zavarja. Esetleg elvétve fordulhat elő zápor. Az északnyugati szél megerősödik. A csúcshőmérséklet 20 és 26 fok között alakulhat.

Kedd

Eleinte sok napsütésre számíthatunk, majd északnyugat felől egyre inkább megnövekszik a felhőzet, estig azonban nem fordul elő csapadék, 24 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda

A gyakran erősen felhős égből elsősorban az északi tájakon alakul ki eső, záporeső. A nappali felmelegedés 23 és 29 fok közé erősödik. A délnyugati, majd a nyugati szél megerősödik.

Csütörtök

Borongós időre van kilátás, északnyugat felől ismétlődően alakulhat ki eső, zápor, zivatar. Erős lesz az északnyugati szél. Egyelőre marad a 26 fok körüli maximum, de északnyugaton már megkezdődik a lehűlés. 

Péntek

Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor. Az északnyugati szél erős marad. Jelentős lehűlés kezdődik: délután már csak 17–24 fok valószínű.