Közélet

Móricz-Sabján Simon fotóriporter emlékére nyílt kiállítás Budapesten – Képgaléria

Az emlékezés mellett támogatni kívánják a Világgazdaság baleset következtében elhunyt fotóriporterének családját a kiállítás képeiből befolyó összeggel.

Az Einspach Fine Art & Photography galériában rendeztek kiállítást a 42 éves korában elhunyt Móricz-Sabján Simon, a Világgazdaság fotóriporterének emlékére február 27-én. 

Budapest, 2023. február 27.Trokán Nóra színésznő, fotográfus beszédet mond a 42 éves korában elhunyt Móricz-Sabján Simon fotóriporter emlékére rendezett kiállítás megnyitóján az Einspach Fine Art & Photography galériában 2023. február 27-én. A tárlaton a decemberben baleset következtében elhunyt, Robert Capa Magyar Fotográfiai Nagydíjjal is elismert fotóriporter képei mellett 90 fotográfus munkái láthatók. A kiállító művészek és a szervező kurátorok az emlékezés mellett egyúttal támogatni kívánják Móricz-Sabján Simon családját a kiállítás képeiből befolyó összeggel.
Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

A tárlaton a decemberben baleset következtében elhunyt, Robert Capa Magyar Fotográfiai Nagydíjjal is elismert fotóriporter képei mellett 90 fotográfus munkái láthatók. A kiállító művészek és a szervező kurátorok az emlékezés mellett támogatni kívánják Móricz-Sabján Simon családját a kiállítás képeiből befolyó összeggel. 

 

 

Móricz-Sabján Simon
Kapcsolódó cikkek