L.L. Junior az Instagramon üzent a válófélben lévő feleségének, Körtvélyessy Kingának, aki a napokban a válóperrel kapcsolatban azt mondta, izgul az élete hátralevő része miatt. Az énekesnél a bejegyzés alapján betelt a pohár, és nem érti, miért nem a kislányukról beszélgetnek, akivel csupán heti kétszer beszélhet tíz percig, mintha elítélt lenne.

20220802 BudapestL.L. Junior (Lesi László) rapper, zenészfotó: Markovics Gábor (MG)Ripost
LL.Junior interjú  fotó : Markovics Gábor
Fotó: Markovics Gábor

A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el, csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik

– háborgott a zenész, aki jelenleg Dominikán dolgozik, de azt írta, a 67 éves édesanyjának is van munkája a Hunyadi piacon. L.L. Junior bejegyzése szerint – amit a Bors vett észre először – a kislányának meglesz mindene, de az felháborítja, hogy a havi 250 ezer forintos gyerektartási igény mellett felesége eszközként kezeli lányukat.

Később egy luxusterepjáróról is közzétett egy képet, amihez azt írta: „Ezt pedig 10 hónappal azután, hogy szétváltunk, és elköltöztél, szintén csak úgy adtam neked, őszintén, hogy a kislányomat biztonságban vidd bölcsődébe (ami teljesen felesleges havi 200 000, mert magánbölcsi).”

Végrehajtás alatt L.L. Junior cége

L.L. Juniornak és volt párjának hozzávetőleg 300 millió forintról kell megegyezniük ahhoz, hogy hivatalosan is elválhassanak. Egy közös cégük ellen pedig végrehajtást is elrendeltek.