Közélet

Tavaszias idő vár ránk a hétvégén

Csütörtökön 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a pára- és ködfoltok feloszlása után északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől szórványosan várható eső, zápor – írta meg a koponyeg.hu. Az északnyugati szél megerősödik. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Female's feet with gray woolen socks heating on the oil radiator next to a home window in rainy weather.GettyImages
Fotó: GettyImages

Pénteken keleten reggelre ködfoltok képződnek, majd ezek feloszlása után országszerte változóan felhős lesz az ég. Estétől vastagszik északnyugat felől a felhőzet, és ekkor kisebb esők, záporok is előfordulnak. 4-9 fok várható.

Szombaton gyakran lesz erősen felhős az ég, és szórványosan alakulhat ki záporeső. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős, néhol viharos. Reggel 0, délután 11 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap marad a borongós, többször erősen felhős idő. Napközben elszórtan, estétől több helyen eredhet el az eső. Délutántól egyre nagyobb területen fokozódik viharossá az északnyugati szél. Akár 13-14 fok is lehet.

Hétfőn délnyugat felől csökken, szakadozik a felhőzet. Zápor csak elszórtan fordul elő. 15 fok köré melegszik a levegő. Kora tavaszias időnk lesz.

Kedden gyengén felhős, napos időre van kilátás. Élénk lesz a délnyugati szél. 10-16 fokos enyheség valószínű.

 

tavaszias hétvége köpönyeg.hu eső
Kapcsolódó cikkek