BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kate Middleton walesi hercegnő először mutatkozott nyilvánosan a rák diagnosztizálása óta

Még mindig kezelés alatt áll, de javuló egészségi állapota azt jelentette, hogy december óta először szerepelhetett a nyilvánosság előtt Kate Middleton hercegnő.

Tömegekenek integetve és szélesen mosolygott Kate brit walesi hercegnő a Buckingham-palota erkélyéről, miután megnézte a szombati katonai parádét – számolt be az eseményről a Reuters. A hercegnő idén először mutatkozott nyilvánosan, mivel rákkezelésen esik át.

Princess of Wales Kate Middleton appears in public for the first time in months
 Kate Middleton walesi hercegnő hónapok óta először jelent meg a nyilvánosság előtt a „Trooping the Colour” felvonuláson, amelyet III. Károly király hivatalos születésnapja alkalmából rendeztek / Fotó: Anadolu via AFP

A 42 éves hercegnő januárban két hetet töltött kórházban, miután egy komolyabb hasi műtéten esett át. Két hónappal később egy videóüzenetben jelentette be, hogy a vizsgálatok kimutatták a rák jelenlétét, és megelőző kemoterápiát kap.

Még mindig kezelés alatt áll, de javuló egészségi állapota azt jelentette, hogy december óta először szerepelhetett a nyilvánosság előtt.
A hercegnő egy fedett hintón utazott három gyermekével, hogy megnézze a „Trooping the Colour”-t, az éves katonai parádét a brit uralkodó, Károly király hivatalos születésnapja alkalmából.

A heves esőzések ellenére tömegek sorakoztak az utcákon, integettek és ujjongtak, miközben a hintó elhaladt mellette, számban felülmúlva a monarchia végét hirdető plakátokat tartó tüntetők egy kis csoportját.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.