BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

Mára minden harmadik 65 év feletti magyar idősember gondosóra-felhasználó.

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó – közölte Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.

gondosora-01-BS
 

 Nyitrai Zsolt a videóbejegyzésben hangsúlyozta: a jelzőeszköz már 19 ezer életet mentett meg, és további 330 ezer hétköznapi esetben nyújtottak segítséget a kollégák. Jó hír, hogy hamarosan telefonos alkalmazás is segíti majd az időseket és hozzátartozóikat – fűzte hozzá a főtanácsadó.

Mint mondta, továbbra is a 107 éves Gizi néni a legidősebb felhasználó, „akinek jó egészséget kívánunk”. A gondosóra növeli a nyugdíjasok biztonságát, és megnyugvást ad a hozzátartozóknak – közölte Nyitrai Zsolt. 

A videóbejegyzésben a főtanácsadó arra kérte a hozzátartozókat, hogy ha még nem tették meg, regisztráljanak az ingyenes szolgáltatásra online a gondosora.hu oldalon vagy telefonon a 06 1 445 0080-as telefonszámon. „Ne feledje! Gondosóra, segítség egy gombnyomással!” – fogalmazott Nyitrai Zsolt.


 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.