Logisztika

A BKK nyári nyereményjátékot indít

A nyeremények között jövő évi páros Sziget Fesztivál-hetijegy és Csodák Palotája családi belépő is található.

Csúcsra jár az iskolaszünet, de nyáron is érdemes diákbérlettel utazni Budapesten: aki rendszeresen használja a fővárosi közösségi közlekedést, annak általában is a havi-, illetve a negyedéves bérlet jelenti a leggazdaságosabb megoldást – áll a Budapesti Közlekedési Központ közleményében.

Most azonban különösen érdemes az általános, a középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak bérletet venniük, a BKK ugyanis értékes nyereményekért indít játékot: a résztvevők

 • jövő évi páros Sziget Fesztivál-hetijegyet,
 • Csodák Palotája családi belépőt,
 • éves Budapest-bérletet,
 • illetve éves MOL Bubi-bérletet nyerhetnek.
 • A ’BKK-diákbérlettel nyáron is megéri’ nyereményjátékban bárki részt vehet,

  aki 2020. július 1. és augusztus 31. között vásárolt, közoktatásban vagy felsőoktatásban tanulóknak szóló havi vagy negyedéves Budapest-bérlettel rendelkezik.

  MTI Fotó: Mohai Balázs

  A részvételhez mindössze a megvásárolt bérletet kell regisztrálni a BKK honlapján. A játékra jelentkezők között szeptember elején kisorsolunk egy 2021-es Sziget Fesztiválra szóló páros hetijegyet, két darab családi belépőt a Csodák Palotájába, két darab kedvezményes éves Budapest-bérletet közoktatásban vagy felsőoktatásban tanulóknak, valamint két darab éves MOL Bubi bérletre váltható kupont.

  A játékkal kapcsolatos minden további részlet a BKK honlapján, a bkk.hu/nyerjberlettel oldalon olvasható, ahol a megvásárolt bérlet regisztrációja is elvégezhető.

  Azoknak a tanulóknak, felsőoktatási hallgatóknak, akik rendszeresen használják a budapesti közösségi közlekedést, általában a bérlet jelenti a leggazdaságosabb választást. Az általános, középiskolai tanulók vagy egyetemi hallgatók esetében, akik egy hónap alatt 9-nél több alkalommal, vagy egy negyedév alatt 29-nél többször utaznak valamely járatunkon, már megéri vonaljegy helyett bérletet venni.

  A BKK nyári játékához szükséges bérlettípusok közül a havi bérletek – mind a közoktatásban tanulók, mind a felsőoktatásban tanulók számára – megvásárolhatók a Közlekedési mobiljegy alkalmazásban is.

  Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
  Kapcsolódó cikkek