Szeptembertől új kockázattípu-sokkal bővíti meglévő lakásbiztosítási módozatait a Union Biztosító, ami a vállalkozói, illetve önkormányzati ügyfeleket érinti. A meglévő szolgáltatási vertikum mellé a biztosító egy vállalkozóknak szóló kockázati elemet csatolt, amely azoknak nyújt védelmet, akik vállalkozásukat saját lakásukban, családi házukban végzik - mutat rá tegnapi közleményében a társaság.

A kis- és közepes vállalkozásoknak is új szolgáltatáscsomagot kínálnak: a Union-Paletta vagyon- és felelősségbiztosítási csomag jellegzetessége, hogy az alap- és kiegészítő kockázatokból a gazdálkodószervezet saját igényeire szabhatja a fedezetet az alapbiztosítástól egészen az átfogó kockázatvállalásig. A csomag többek között irodák, kereskedelmi üzletek, vendéglátó-ipari vállalkozások és szolgáltatóipari cégek igényeire készült.

Az önkormányzatoknak arra kínálnak megoldást, hogy csak azon kockázatokra szóló szolgáltatást kelljen igénybe venniük, amelyeket fontosnak tartanak, s ezáltal csak a szükséges mértékig terhelik meg költségvetésüket.

Eközben folyik a bővülés a piac hagyományos termékeinél is. Az ez év márciusában útjára indított casco- és kötelező gépjármű-felelősségbiztosításokból az első három hónap alatt több mint ezer darabot értékesített a Union. (VG)