Pénz- és tőkepiac

Új vezérigazgatót neveztek ki a Rába élére

Holnaptól nem Pintér István a RÁBA Nyrt. vezérigazgatója és megszűnik a Rába Futómű Kft-ben betöltött ügyvezetői tisztsége is – közölte a cég délután. Szombattól Hetzmann Béla, az igazgatóság elnöke lesz a Rába vezérigazgatója és Fehér Roland lesz a műszaki igazgató, valamint a Rába Futómű Kft. ügyvezetője.

Pintér István 2003-tól volt a RÁBA Járműipari Holding Nyrt. vezérigazgatója, majd 2004-től egyben a Rába Futómű Kft. ügyvezető igazgatója. A vállalatcsoport az ő vezetésével építette ki 21. századi piaci pozícióit a világ járműiparában, a folyamatos üzlet-, termék- és technológiafejlesztésnek köszönhetően.

Szintén ma este zárják le a Járműipari Holding Győr, Apor Vilmos tér 3. alatti, 2106 négyzetméteres hotelépületre a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) online licitálási rendszerében kiírt ingatlan árverést– derül ki az MNV árverési honlapjának nyilvános adataiból.

Fotó: Krizsán Csaba / MTI

A licitlépcső négymillió forint. Az eddigi legjobb ajánlat már elérte az 1,455 milliárd forintos kikiáltási árat, a licitidőszakot ma este kilenckor zárják le.

Rába árverés ingatlan
Kapcsolódó cikkek