Október elsejétől Fejes Zoltánt nevezték ki az ANY Biztonsági Nyomda új kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének – jelentette be hétfőn a társaság.

Fotó:  Móricz-Sabján Simon / VG

Fejes Zoltán júliusban kereskedelmi igazgatóként csatlakozott az ANY csapatához. A franciaországi CNAM egyetemen szerzett kereskedelmi diplomát, majd a London Business Schoolon folytatott stratégiaimarketing-tanulmányai után a telekommunikációs szektorban kezdett dolgozni.

A kereskedelmi vezetői tapasztalatokat nem csak hazai nagyvállalatoknál gyűjtötte – T-Mobile, Vodafone, Telenor –, dolgozott Szaúd-Arábiában és Katarban is.

Külföldről visszatérve a T-Systemsnél az informatikai szektorban is tevékenykedett, a multinacionális cégtől érkezett a nyomdaipar világába. Fejes Zoltán jelenleg nem rendelkezik ANY Biztonsági Nyomda-részvénnyel.

Zoltán július óta a csapatunk tagja. Tudása napról napra bővül nyomdatechnológiai ismeretekkel, amelyekhez párosul a hozott hazai és nemzetközi kereskedelmi tapasztalat, ez a kombináció fontos a hosszú távú versenypiac-bővítési célkitűzéseink megvalósításához itthon és külföldön egyaránt. Számítunk Zoltán informatikai szektorban szerzett ismereteire is a nyomda innovatív, új digitális megoldásainak fejlesztésénél

– fűzte hozzá a bejelentéshez Zsámboki Gábor vezérigazgató.