Közép- és Délkelet-Európában és a tágabb értelemben vett feltörekvő piacokon kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkező cégfúziós szakértővel bővül a 4iG csoport tanácsadó testülete – derül ki a vállalkozás hétfői közleményéből.

William Wells.
Fotó: 4iG

A korábban többek között a Rothschild & Co vállalati igazgatóságának alelnökeként is dolgozó William Wells több évtizedes befektetési banki tapasztalatának köszönhetően jelentős mértékben támogathatja a 4iG csoport további régiós expanziós terveinek megvalósulását – írják.

A tájékoztatás szerint Wells az elmúlt 18 évben a Rothschild & Co pénzügyi tanácsadó vállalat igazgatóságának alelnökeként és ügyvezető igazgatójaként a Közép- és Délkelet-Európa régió befektetési banki tevékenységéért volt felelős, jelenleg a vállalat főtanácsadója. 

Az M&A, a finanszírozás és a tőkepiacok területén jelentős régiós tapasztalattal rendelkezik. 

A szakember Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. elnökének felkérésére csatlakozik a tanácsadó testülethez.

A közlemény felidézi, hogy a 4iG 2021-ben hozta létre a vállalatcsoport igazgatóságának munkáját támogató tanácsadó testületet, melynek tagjai személyes elismertségük mellett évtizedes tapasztalatukkal, valamint kiterjedt kapcsolatrendszerükkel is támogatják a cégcsoport működését.

A testület bővülése egy felvásárlások terén jártas nemzetközi szakemberrel azt is jelzi, hogy a vállalat további terjeszkedésre készül, esetleg még gyorsíthat is a növekedés ütemén.