BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
20180411_0019_MOR

Osztalék: milliárdokat szór ki a magyar cég, így lehet hozzájutni

Közzétette osztalékfizetési menetrendjét az ANY Biztonsági nyomda. Osztalékért legkésőbb július 4-én lehet vásárolni a társaság 7,2 százalékos hozamot kínáló részvényeiből.

Közzétette hétfőn osztalékfizetési menetrendjét az ANY Biztonsági Nyomda, amiből kiderül, mikor kaphatják kézhez pénzüket a tavalyi eredményből a befektetők.

20180411_0014_MOR
Július közepén érkezik az osztalék az ANY Biztonsági Nyomdától / Fotó: Móricz-Sabján Simon / Világgazdaság Archív

A nyomdatársaság részvényesei papíronként 253 forintos kifizetésre számíthatnak, ami a jelenlegi árfolyam mellett 7,2 százalékos hozam.

Az osztalékfizetés kezdő időpontja 2024. július 15. Osztalékra az a részvényes jogosult, akinek az értékpapírszámláján 2024. július 8-án nyilvántartanak ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.-törzsrészvényt, utoljára július 4-én lehet osztalékért vásárolni a részvényből tőzsdei forgalomban a Budapesti értéktőzsdén.

Az ANY Biztonsági Nyomda árfolyama 2024-től
 

Az ANY 2023-as eredményének 87 százalékát, összesen 3,74 milliárd forintot oszt vissza a befektetőinek. A részvénnyel 41 százalékos árfolyamnyereséget könyvelhettek el a részvény mellett kitartók az év eleje óta.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.