A népszerű kommentátor, Hajdú B. István évekkel ezelőtt átesett egy infarktuson, az elmúlt hetekben pedig sem a nemzeti csapat mérkőzésein, sem a Fradi kupameccsein, sem pedig fontos bajnoki találkozókon nem ő közvetített – írta a Sportal.hu.

230416_0141_FI
Fotó: Földi Imre

A portálnak nyilatkozott Hajdú B. István, aki elmondta, hogy azért esett ki a munkából, mert két és fél hetet kórházban töltött, ahol megműtötték. „Tudom, hogy sokáig nem lehet titokban tartani, ha egy közszereplővel történik valami. S azt sem szeretném, ha mindenféle találgatások látnának napvilágot velem kapcsolatban. Ugyanakkor nem esne jól, és nem tenne jót, ha most bármiféle felhajtás lenne körülöttem” – fogalmazott.

A betegségem, amelyről nem szeretnék többet mondani, számomra is váratlanul jött. Egy vizsgálat után közölték velem az orvosok, hogy elkerülhetetlen az operáció. Hosszú folyamat ez, amelyet végig kell csinálnom.

„Annyit elárulhatok, hogy az orvosi beavatkozásnak, a betegségemnek nincs köze a korábbi infarktusomhoz. Nem a szívemmel van a baj” – mondta Hajdú B. István. 

Március 9-én még közvetítettem, s a tervek szerint legközelebb talán nyáron, a párizsi olimpiára lehetek újra olyan állapotban, hogy mikrofon mögé ülhetek

– tette hozzá a népszerű tévés. Azt is mondta, hogy jelenleg az a legfontosabb, hogy pihenjen és erősödjön.