Magyar gazdaság

Akciók a Vizek Évében a Budapest-Közép-Dunavidék régióban

A Magyar Turizmus Zrt. 2008-as Vizek Éve kampányának utolsó hónapjában a Budapest-Közép-Dunavidék régió egészségturisztikai kínálatát állítja a középpontba. A kampányév decemberi állomásának keretében az MT Zrt. a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-vel együttműködésben a „Budapesti fürdők éjszakája” elnevezésű akciót is meghirdeti december 5-ére.

A magyarországi turizmus időbeli koncentráltságának csökkentése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. 2008-ban egész évben kiemelt hangsúlyt fektet a szálláshelyek hét közbeni forgalmának növelésére irányuló akciók szervezésére. A Vizek Évében egész évben tart az aktuális régióban a 3=4 akció, amelynek keretében a csatlakozott szálláshelyeken a negyedik éjszakát ajándékba kapják az akcióban meghatározott időszak alatt (hétfőtől csütörtökig) szállást foglaló vendégek.

A Budapest-Közép-Dunavidék régióban 16 szolgáltató kínál december 1. és 23. között kedvezményes ajánlatokat a Vizek Évében. A 3=4 szállásakció keretében három éjszaka áráért négy éjszakát tölthetnek el a vendégek az általuk kiválasztott szálláshelyen.

December 1. és 23. között számos budapesti és Budapest környéki fürdőben kedvezményes belépőjeggyel élvezhetjük a gyógy- és termálvizek áldásait. A Vizek Éve keretében továbbá a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. összes gyógyfürdőiben 50 százalékos áron kínálják az árjegyzékben szereplő masszázsszolgáltatásokat.

MT Zrt. BGYH Zrt. Vizek Éve
Kapcsolódó cikkek