BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gasztrotrendek nagyágyúktól menüáron

Háromfogásos menüsorokat kínálnak az országos étteremhéthez csatlakozó közép- és felső kategóriás éttermek a vendégeiknek az idén is, a tavaszi akciós időszakot március 18. és 24. között tartják. A gasztronómiai trendek és a résztvevők konyhájának bemutatására szolgáló fogásokat közel másfél száz helyen kínálják Budapesten és országszerte 3,9 ezer forintért a top-, 4,9 ezerért a prémium- és 5,9 ezer forintért az exkluzív kategóriában. Az alkalmi ár és menüsor kizárólag előzetes asztalfoglalással érvényes.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.