Folytatja bővülését, és megduplázza létszámát Magyarországon az Aldi informatikai szolgáltatásokat végző leányvállalata, az Aldi International IT Services Kft. A vállalat 300 olyan informatikai munkahelyet hoz létre itthon, amelyek jó része otthonról is ellátható feladatokból áll, így immáron az egész ország területéről várják otthoni (Home office) munkavégzéssel pályázók jelentkezésétközölte a német tulajdonú diszkontlánc. 

A budapesti és a pécsi szolgáltató központját bővíti a cég, amivel a több nyelven beszélő pályakezdők mellett szoftverfejlesztők és SAP-szakemberek számára is számos álláslehetőség nyílik az Aldinál.

Mint írják, az új kollégák átfogó betanulási folyamatban vesznek részt, amely után a munkakörtől függően elég havonta akár 1-2 alkalommal felkeresniük a vállalat budapesti vagy pécsi szolgáltató központját. A több nyelv ismeretét igénylő IT-ügyfélszolgálati pozíciók mellett üzleti területeken, IT, people management, projekt management, infrastruktúrát érintő, mérnöki és fejlesztői területen keres a vállalat munkatársakat, illetve gyakorlott IT-szakembereket. Szoftverfejlesztési területen elsősorban PHP és ServiceNow fejlesztőket, SAP tapasztalattal rendelkező jelölteket pedig áruszállítás, logisztika és beszerzési területekre várnak.

A fővárosban a Budapest One irodaházban már másodszor növeli a bérelt iroda területét: a B torony 6. emeletén 3000 négyzetméteren alakítanak ki a 21. századi igényeknek és ergonómiai követelményeknek megfelelően, modern design ötletekkel együttműködésre (ún. low focus) és önálló munkavégzésre (ún. high focus) alkalmas munkaállomásokkal egy 280 férőhelyes irodát. A pécsi központ pedig második irodáját nyitotta meg a teljesen felújított pécsi Ifjúsági Ház földszintjén.