A Gránit Banknál január elsejétől egyedülálló módon, online igényelhető piaci lakáshitellel kombinálva a Lakáshitel – közölte a Világgazdasággal a pénzügyi szolgáltató.

Stack,Coins,As,Graph,Trend,Up,And,Interest,Rates,With
Fotó: Shutterstock

A banknál 2,89 százalékos éves kamattal (THM 2,98 százalék) elérhető Plusz Hitelprogram igényléséhez szükséges jogosultsági vizsgálatot néhány kattintással el lehet végezni a bank weboldalán, a CSOK Plusz-oldalon, ahol az ügyfelek nemcsak azt számíthatják ki, hogy mennyi CSOK Plusz Lakáshitelre jogosultak, hanem a CSOK Plusz Lakáshitel Kalkulátorral megtudhatják azt is, hogy mekkora összegben vehetnek fel hozzá piaci lakáshitelt. Ezt követően a két kombinált igénylése a pár kattintással egyszerűen létrehozható digitális ügyfélfiókon keresztül akár otthonról is megoldható. A hiteligénylési folyamatot egyszerű dokumentumfeltöltés segíti, és az ügyfelek a folyamat minden lépésénél megkapják a szükséges szakértői segítséget telefonon, videóbankon vagy e-mailben – hívták fel a figyelmet a hitelintézetnél.

A Gránit Bank célja, hogy minden kedvezményes, támogatott hitelkonstrukciót azonnal elérhetővé tegyen ügyfeleinek, az átlagosnál kedvezőbb kondíciókkal és a fenntartható és kényelmes ügyintézést szolgáló digitális megoldásokkal. Ezért januártól a CSOK Plusz Lakáshitellel kombinált lakáshitelekre is kiterjesztette digitális hiteligénylési folyamatát, azaz integrálta a kedvezményes CSOK Plusz Lakáshitelt a piaci lakáshitel digitális igénylési folyamatába

– mondta Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a bank Lakossági Divíziójának vezetője.

Az egymillió és 50 millió forint között igényelhető, 2,89 százalékos kamatú CSOK Plusz Lakáshitel a Gránit Banknál évi 6,80 százalékos kamattal kínált piaci lakáshitellel egészíthető ki.

A CSOK Plusz Lakáshitel igénylésénél a január elsejétől induló akció keretében a bank nem számítja fel a folyósítási díjat, és folyósításkor visszatéríti a hitelcél ingatlan-értékbecslés díját. További kedvezmény, hogy átvállalja a fedezeti ingatlan tulajdoni lapjainak, térképmásolatának a díját, valamint visszatéríti a közjegyzői díjat 27 500 forintig. Ha a CSOK Plusz Lakáshitelt piaci kamatozású lakáshitellel együtt igénylik, a piaci kamatozású lakáshitelre is vonatkoznak a CSOK Plusz Lakáshitelre meghirdetett kedvezményes díjak.