Világgazdaság

Kisállat-biztosítás egy "jutalomfalat áráért"

Alacsony költségű kisállat-biztosítással jelentkezik az AEGONdirekt.hu. A gazdák így nem kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy nagyobb vagy elhúzódó betegség esetén ne tudják finanszírozni kedvencük létfontosságú orvosi kezelését.

A direktbiztosítási szolgáltató honlapján a felelős kisállat-tulajdonosok percek alatt megköthetik kedvenceik baleset- és betegségbiztosítását, amely többféle csomagban is rendelkezésre áll.


 
A fél év és hét év közötti életkorú kedvenceknek a szerződéskötéskor még mikrochippel sem kell rendelkezniük, elegendő a szükséges oltások megléte. 

A biztosítási alapcsomag havi 990 forinttól elérhető, de a legfelsőbb szintű, széles körű szolgáltatásokat is tartalmazó csomag sem éri el az állatorvosi vizit alkalmankénti költségét.
 
Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója különös örömmel készült a termék bevezetésére, hiszen labrador keverékkutyájuk, Roni, igazi családtag, így jóléte nekik is fontos.

„A biztosítás egyik fontos előnye, hogy a felmerülő egészségügyi problémák esetén a kezelőorvos szabadon választható, így a felelős gazdik korábbi, jól bevált állatorvosukkal is kezeltethetik kedvencüket, ha a szakember érvényes működési engedéllyel rendelkezik, a biztosítás fedezni fogja a kezeléseket.”
 
A biztosító a látássérült emberekre külön is gondolt: a vakvezető kutyák kedvezményesen biztosíthatók a kisállat-biztosítás keretében.

A társaság honlapján vakbarát ismertető mutatja be a kedvezményt, így a látássérült emberek – legyenek vakvezetőkutya-tulajdonosok vagy örökös használatbavevők – maguk is könnyedén megismerhetik a feltételeket, és az online chat segítségével azonnal meg is tudják kötni a biztosítást mindennapi életük egyik legnagyobb segítője számára. A vakbarát oldal könnyen megjegyezhető címe: aegondirekt.hu/vakbarat.

látássérült betegbiztosítás direktbiztosítás kisállat baleset vakvezető állatorvos Aegon biztosítás csomag