Világgazdaság

Kiskegyed Nagybevásárlás újra

Egy jó könyv a Libritől, egy őszi kabát a C&A-tól 20%-kal olcsóbban, kényelmes papucs a Scholltól, arcpakolás a Biodermától, meglepetés a kicsiknek a Játékvárból… mind-mind engedményesen!

A Kiskegyed immár másodszor segít olvasóinak az őszi bevásárlásban. Partnereivel összefogásban kedvezményre jogosító kuponokat ad ajándékba, amelyeket szeptember 10-12. között lehet levásárolni.

További meglepetések várják önt a Kiskegyed szeptember 7-i számában: bevásárlótáska, hogy legyen mivel nekivágni*, és nyereményjáték, amelyben szeptember 7-27-ig, minden nap 100.000 Ft talál gazdára.

Ráadásnak egy különleges játék szeptember 11-re: a Libri és a C&A bolthálózatából három üzletet sorsolnak ki, és hozzájuk egy-egy nyerőidőpontot. Aki az adott üzletben a nyerőidőpontot követően, ahhoz legközelebb vásárol és Mastercard logóval ellátott kártyával fizet, 100.000 Ft-ot nyer. Hogy melyek lesznek a nyerő üzletek, az szintén a szeptember 7-én megjelenő Kiskegyedből derül ki. Az akció részleteiről itt tájékozódhat.

A Kiskegyed mindig kitalál valami igazán nőieset!

* Bevásárlótáskával kizárólag újságárusoknál kapható.

szalay-->

nyereményjáték bevásárlás