Ügyfélkártyaprogramot indított az egyik legnagyobb magyarországi ingatlanfejlesztő cég, az Autóker Holding Rt. A multipartner program keretében az Autókertől eddig lakást, üzlethelyiséget vásárolt ügyfél - mintegy 1600 - dombornyomott, névre szóló, sorszámmal ellátott kártyát kap, amelynek felmutatásával az együttműködő cégeknél és vállalkozásoknál vásárláskor, szolgáltatás igénybevételekor a szolgáltató által meghatározott százalékban kedvezmények vehetők igénybe.

A programhoz eddig szinte kivétel nélkül valamennyi, az Autóker által épített XIII. kerületi lakóegyüttesben működő üzlet és szolgáltató csatlakozott. A cég képviselője lapunknak kifejtette: a kezdeményezés már most túlmutat az autókeres épületeken, mivel a program induláskor több, a város különböző pontján lévő üzlet is jelezte partnerségét, az ügyfélkártyát elfogadó helyek köre pedig hamarosan kibővül az Autóker logisztikai centrumaiban (törökbálinti depó, Ecseri úti depó) raktárt bérlő vállalatok szolgáltatásaival is.

A résztvevők köréről, az igénybe vehető kedvezményekről havi hírlevél készül, a vevők pedig rendszeres klubösszejöveteleken találkozhatnak a cég munkatársaival. A programmal az Autóker Holding Rt. célja a cég imázsának erősítése, a vevők lojalitásának jutalmazása - mondta a képviselő.