Az EVM vezérigazgatói posztját 2004 áprilisa óta a közgazdászdiplomát szerzett Bittera Tamás (43) tölti be. A vezérigazgató a Ganz-MÁVAG-nál kezdte karrierjét. A Johnson & Johnson képviselet-vezetői pozícióját a Curver Műanyagiapari Kft. kereskedelmi igazgatói posztjáért adta fel. Dolgozott a Zwack Kereskedelmi Kft. kereskedelmi osztályvezetőjeként, valamint a Friesland Hungária Kft. ügyvezető igazgatójaként. Ez utóbbi cég közép-európai export- és kereskedelemfejlesztési igazgatói pozíciójából került az EVM Rt.-hez. Angolul és németül beszél.

Az EVM új termékstruktúrájában a hatékonyabb, jobb minőségű, versenyképes termékek előállításáért Szabó Csaba (40) termelési igazgató a felelős. A vegyészmérnök, mérnök-közgazdász végzettségű felső vezető pályáját Szolnokon, majd Budapesten kezdte a Cukoripari Kutatóintézetnél. 1995 és 1997 között technológiai vezetőként dolgozott a Mátra Cukor Rt. Hatvani Cukorgyáránál. Az EVM-hez 1997-ben került műszaki fejlesztési osztályvezetőként, majd műszaki osztályvezetőként. 2002-ben termelési igazgatóvá nevezték ki. Németül és angolul beszél.

Az EVM Rt. termékportfóliója megújulásának megvalósításában kulcsszerepe van Szak Zsuzsanna (26) szakközgazdásznak, aki 2004 áprilisa óta dolgozik az EVM Rt.-nél, s szeptember óta tölti be a marketingmenedzseri pozíciót. Korábban a Nutricia Dairy & Drinks, majd a Friesland Hungary brandmenedzsere volt. Angol és német nyelven beszél. (VG)