A csoport bevétele 44 százalékkal 446,3 millió fontra nőtt az áprilissal zárult pénzügyi évében az előző évi 310,3 millióról. A felvásárlások hatásaitól eltekintve a bevétel 15 százalékkal 356,4 millió fontra emelkedett.


és rendkívüli tételek előtt az eredmény 20,6 millió fontra esett 38 millióról. Adó előtt és rendkívüli tételek után az eredmény 5,6 millió fontra fogyatkozott 41,8 millióról, közölték a cégnél szerdán. - Nehéz megjósolni, hogy a pénzügyi és az ingatlanpiacok hogyan fognak fejlődni a következő 2-3 évben világszerte.



Csak azt tudom mondani, hogy minden emberi erőforrásunkat, képességünket és kapcsolatrendszerünket felhasználjuk arra, hogy tovább építsük piaci jelenlétünket a mostani, kihívásokkal teli időkben. Hiszünk benne, hogy hasznunkra fog válni tevékenységünk kiterjesztése több földrajzi régióba és szektorba még egy hosszú visszaesés esetén is, és biztosítani fogja a növekedést és a többletértéket ... a pénzügyi és ingatlan piacok talpraállása esetén - mondta a DTZ elnöke, Tim Melville-Ross az eredményeket kommentálva.
- Az elmúlt pénzügyi évben a magyarországi DTZ-iroda eddigi történetének legsikeresebb évét élte át mind árbevétel, mind nyereségesség szempontjából, miközben kapacitásai drámai módon megnövekedtek - tette hozzá Hornok Krisztián, a DTZ magyarországi ügyvezető igazgatója.