Cégvilág

Nagyágyú az LG-től - teljes érintő képernyő, Dolby hangzás

A LG bejelentette a KC910-es telefonjának bevezetését, amely az egyetlen teljes, 3 inches érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkező 8 megapixeles multimédiás telefon. Az új modell kialakításánál nem csak a látványra, de a magas hangminőségre is ügyeltek.

Az LG KC910-es teljes joggal nevezhető a többmilliós eladással büszkélkedő LG Viewty utódjának. Bevezetését követően az LG KC910-es készülék lesz a piac legvékonyabb, 8 megapixeles kamerával rendelkező mobilja. Az LG KC910 merészebb multimédiás tulajdonságaival és egyszerűbben kezelhető érintőképernyős felületével igyekszik minden érzékszervet bevonni a telefonálás élményébe, minőségi képet, hangzást és jobb érintésvezérlést biztosítva – írja a hirado.hu

Az LG KC910-es 8 Schneider-Kreuznach optikával, xenon vakuval érzékenysége teljes tartományban ISO1600-ig használható. A kamera képstabilizálóval, auto-, és manuális fókusszal, arc-, és mosolyfelismerő funkcióval és pislogást kiküszöbölő technológiával készíti a fotókat. A telefon beépített GPS vevővel rendelkezik, így geo-tagelhetjük fotóinkat bármely online interaktív térképen, ezeken felül még számos olyan különböző kreatív fotómóddal rendelkezik, amelyeket eddig csak fényképezőgépekben használhattunk.

Az LG KC910 az első Dolby Mobile telefon, lehetővé téve a kristálytiszta hangzást kellemes telített hangokkal, erős basszussal. A készüléket az A-GPS navigáció, a legmodernebb 7,2 Mbps sebességű HSDPA hálózati csatlakozás és Wi-Fi hozzáférés teszi tökéletesebbé. A KC910 várhatóan novembertől lesz kapható Magyarországon.

fényképez LG mobil dolby
Kapcsolódó cikkek