Cégvilág

Strapabíró számítógép autózáshoz a Motorolától - Fotó

Az ellenálló kivitelű VC6096 segítségével a szállítmányozási és logisztikai szolgáltatók előtt is megnyílik a valós idejű kommunikáció lehetősége.

A Motorola vállalati mobilitási üzletága ma bejelentette a járműben használható/fixen telepített VC6096 típusú mobil számítógépet, mely ellenálló, all-in-one megoldást kínálva maximalizálja a gépjárművezetők termelékenységét, csökkenti a költségeket és javítja az ügyfélszolgálat minőségét – írja közleményében a cég.

A VC6096-os készülék a széles körű vezeték nélküli hang- és adatátviteli lehetőségeknek köszönhetően a szállítmányozási és logisztikai szolgáltatók igényeihez igazodik.

A GSM hálózaton zajló 3,5 G WAN kapcsolat segítségével a munkatársak egyidejűleg tudnak hang- és adatkapcsolatot fenntartani a központtal.

A rendszer automatikusan kitölti a menetleveleket és bélyegzőkártyákat, valamint az üzemanyag-fogyasztási jelentéseket. A VC6096 adatokat gyűjthet a sofőrök vezetési szokásairól is, így azonosíthatóvá válnak a biztonsággal kapcsolatos problémák. Az eszköz nyílt platformon működik, így az ügyfelek olyan alkalmazásokat futtathatnak és olyan perifériákat kapcsolhatnak rá, amelyek a legjobban megfelelnek az egyedi üzleti igényeiknek.

WAN hang GSM adat számítógép
Kapcsolódó cikkek