Cégvilág

Teljes díjmentességet ígér az új online licitáló oldal

Örökre szóló és teljes körű díjmentességet ígért az a ma bemutatkozó új online licitáló oldal, melynek nem titkolt szándéka, hogy a Vatera és Tesz-Vesz üzletpolitikájában csalódott ügyfeleket magához csábítsa.

Nem pusztán a licitálandó termékek listázása díjmentes, de a tényleges eladások után sem kell sarcot fizetnie annak, aki a most induló boltamarson.com online licitoldalt választja.

"A teljes díjmentesség a Boltamarson.com deklarált üzleti modellje, így mind az eladandó portéka felvitele, mind a sikeres eladás díjmentes. Az eladó ugyanakkor egy általa megítélt összeget befizethet a Boltamarson.com becsületkasszájába, megköszönve a segítséget az értékesítés közvetítésében" - mondta Fóti Marcell, az oldal fejlesztésének szakmai konzulense.

A tervek szerint a Boltamarson.com-ra további kiegészítő szolgáltatások épülnek rá, melyekkel elsősorban a nagyobb raktárkészlettel rendelkező cégeket kívánják megcélozni.

Mint ismeretes, a két konkurens online aukciós oldalon feltöltési díjat vezettek be. Ráadásul a két oldalnak közös lett a tulajdonosa is, így a picon dominánssá vált.

Olvassa el erről a Vatera ügyvezetőjének, Gerő Viktornak a blogbejegyzését is.

Tesz-Vesz Vatera licitáló díjmentes aukciós boltamarson
Kapcsolódó cikkek