Cégvilág

RD: Megint az Algopyrin a legmegbízhatóbb fájdalomcsillapító

Immár negyedik éve hazánk legmegbízhatóbb fájdalomcsillapítónak tartják az emberek az Algopyrint - derült ki több közvéleménykutatás során.

Az Európai Megbízható márkák 2009 felmérésében az Algopyrint minősítették hazánk legmegbízhatóbb fájdalomcsillapítójának a magyarországi szavazók - derült ki a Reader''s Digest közvélemény-kutatásából. Sikerének értékét tovább növeli, hogy idén már az ötödik alkalommal került az első helyre a kategóriájában, egyedüliként az egészségünk megőrzését, védelmét szolgáló márkák sorában.

Az évről-évre megismételt felmérés legfőbb célja, hogy összegezze: mely márkák élvezik a fogyasztók legnagyobb bizalmát Európa-szerte, illetve a felmérésbe bevont országokban. A több tízezres, reprezentatív szavazói kör a magazin olvasói köréből kerül ki. Az Algopyrint 2005 óta folyamatosan a legmegbízhatóbb fájdalomcsillapítónak tartják a lap itthoni olvasói, ami összecseng a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. nemrégiben közzétett elemzésének megállapításaival, miszerint a hazai gyógyszerfogyasztási toplistát továbbra is ez a fájdalomcsillapításban évtizedek óta jól bevált készítmény vezeti.

szavazás fájdalomcsillapító Algopyrin Reader's Digest
Kapcsolódó cikkek