Cégvilág

Egy kézbe került a topjob.hu és a cvonline.hu

Az Északkelet-Magyarországon piacvezető szerepet betöltő Inform Média Kft., amely egyéb offline és online médiumok mellett a topjob.hu, valamint négy specifikus állásportál tulajdonosa, a CV-Online felvásárlásával újabb országos online toborzási felülettel bővítette portfolióját.

Az Inform Média Kft. 2006-ban indította útjára a topjob.hu állásportált, amely 3 év alatt teljes lefedettséget ért el a keleti régióban és napjainkban már országos ismertségnek örvend. A dinamikus növekedésnek köszönhetően mára Magyarország első 5 állásportálja között szerepel.

A CV-Online immár 10 éve meghatározó szerepet tölt be a magyar álláspiacon, az elmúlt években számos elismerést vívott ki magának (Deloitte - Technology Fast 50 - Central Europe – 2006, Népszabadság - Az 50 legígéretesebb magyar cég – 2006, Superbrands 2009). Olyan egyedülálló kezdeményezésekkel büszkélkedhet, mint a Sales Guru, az álláskeresők számára támogatást nyújtó állásblog, valamint a brandépítést szolgáló Corporate Insight.

A két országos és teljes spektrumot lefedő oldal mellett négy szakmaspecifikus portál (Medijobs.hu, Techjob.hu, Officejobs.hu, Hoteljob.hu) könnyíti az álláskeresők elhelyezkedési lehetőségeit és segíti a cégek toborzási tevékenységét.

állásportál Inform Média cvonline.hu topjob.hu
Kapcsolódó cikkek