Cégvilág

Estére egy jó hír a TomTom-tól! A webes útvonaltervező immár magyarul is elérhető

A navigációs készülékeket és digitális térképeket készítő TomTom bejelentette, hogy TomTom Route Planner útvonaltervezője már magyar nyelven is elérhető.

A TomTom Route Planner, amely angol nyelven már eddig is ingyenesen elérhető navigációs megoldást nyújtott a felhasználók számára, most magyar nyelven is lehetővé teszi, hogy akár az otthon kényelméből, előre megtervezhessük utazásainkat.

A kívánt indulási idő beállításával az online Route Planner, az útvonal-kalkulációkor használt, a TomTom által kifejlesztett, egyedülálló TomTom IQ Routes™ technológiának köszönhetően mindig a lehető leggyorsabb utat fogja javasolni számunkra.

Ez azt jelenti, hogy legyen szó az adott hét, adott napjának meghatározott időszakáról, az útvonaltervező minden olyan akadályt figyelembe fog venni az adott útszakaszon, ami késleltetheti, valamint hatással lehet a menetidőre, beleértve a közlekedési lámpákat, a körforgalmakat vagy fekvőrendőröket.

A cég szerint, ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy az Online Route Planner mindenkor az adott időszaknak megfelelő legjobb útvonalat javasolja számunkra, ily módon biztosítva a jelenleg a navigációs piacon elérhető legpontosabb útvonal és menetidő-kalkulációt.

Az online Route Planner a http://routes.tomtom.com címen érhető el.

gps Route Planner navi TomTom
Kapcsolódó cikkek