Cégvilág

Élőben ünnepel együtt a Citroën és az Eiffel torony – klikk

A Citroën és az Eiffel torony együtt ünnepli születésnapját egy lenyűgöző, rendhagyó műsor keretén belül, amely az élő internet közvetítésnek köszönhetően nemzetközi méreteket ölt.

2009 október 22-től kezdve 3 hónapon át a párizsi „Öreg Hölgy” 12 perces fényjátékkal kápráztatja el a nagyérdeműt. A Citroën csatlakozik a nagy eseményhez, hiszen nevével közel 10 éven keresztül 1925-től 1934-ig volt kivilágítva az Eiffel Torony.

Az eseményre tíz új C3-ast helyeznek ki  Párizs nevezetes pontjaira az Eiffel Torony irányába fordítva. Mindegyik autóban kamera követi az eseményeket, amelynek köszönhetően a műsor élőben követhető az interneten. A www.citroën.fr oldal lesz az egyetlen, amely a világ négy sarkába élőben közvetíti a show-t október 22-én 21 órától.

Az internetezők különböző nézőpontok közül választhatnak, és követhetik a 12 perces fényjátékot, mintha  az új C3-asban ülnének és a Zenith szélvédőn át látnák. Az új C3-as szélvédőjén elénk táruló függőleges irányú látvány maximális élvezetéhez 9/16 képarányú lesz a közvetítés.

Citroen közvetítés Eiffel torony születésnap
Kapcsolódó cikkek