Cégvilág

TomTom navigációs alkalmazás iPhone-ra

A TomTom bejelentette, hogy a kimondottan iPhone-ra fejlesztett navigációs alkalmazás már megvásárolható az Apple iTunes App Store-ban.

„Az iPhone-ra fejlesztett TomTom alkalmazással több millió iPhone felhasználó élvezheti ugyanazt a könnyen kezelhető és intuitív kezelőfelülettel rendelkező, minden kereszteződésnél hangutasításokat navigációt és egyedülálló útvonaltervező technológiát, amire 30 millió hordozható TomTom navigációs készüléktulajdonos számíthat nap mint nap,” mondta Nánási Gergely, a TomTom senior account managere. „A világ vezető navigációs rendszerek és digitális térképek szolgáltatójaként a TomTom a legkézenfekvőbb választás azok számára, akik egy fejlett navigációs alkalmazást keresnek iPhone-jukra.”
 
Az iPhone 3G és 3GS felhasználók számára elérhető TomTom alkalmazás Kelet-Európa Tele Atlas térképpel kapható. Az iPhone-ra fejlesztett TomTom alkalmazás 69,99 euróért letölthető a http://www.tomtom.com/tomtom-app oldalról.

Az iPhone-os TomTom alkalmazás főbb jellemzői
 
Az iPhone felhasználók számára elérhető TomTom alkalmazás tartalmazza az egyedülálló IQ Routes™ technológiát is. Becsült utazási menetidők helyett az IQ Routes több millió TomTom felhasználó tapasztalatára építve tervezi meg a lehető leggyorsabb útvonalat és számítja ki a legpontosabb érkezési időket az iparágon belül. A TomTom IQ Routes™ segítségével a járművezetők akár 35 százalékkal gyorsabban érhetik el úticéljaikat.
 
A TomTom iPhone navigációs alkalmazás további jellemzői:

 
A legjobb útvonaltervezés és a legjobb térképek
Navigációs szoftver gyors útvonaltervezéssel és egyértelmű hangutasításokkal
Automatikus újratervezés, amennyiben a felhasználó nem fordult el egy kereszteződésnél
Útvonal demó, vagy útvonaltérkep megjelenítése tervezéskor
A legfrissebb Kelet-Európa térkép a Tele Atlastól
 
 
- Könnyen kezelhető és személyre szabható
- Teljeskörűen az iPhone-ra optimalizált kezelőfelület
- Többféle képernyőbeállítási lehetőség, köztük álló és fekvő navigációs nézet
- Nappali és éjszakai színek, így a kijelző bármilyen fényviszonyok között tökéletesen látható
- 18 nyelven elérhető kezelőfelület²
- Váltás 2D és 3D nézet között
- Egyszerűen letölthető az iTunes App Store-ból
 
A telefon és a térkép teljeskörű integrációja
Többérintéses kezelőfelület (érintés, görgetés, megragadás és zoomolás), mellyel működtethető az alkalmazás illetve a zoom funkció
Navigálás a Címjegyzékben (Contacts) szereplő kontaktokhoz
Érdekes pontok keresése és hívása az iPhone-ról
 
Ár és elérhetőség
A mai napon az Apple különböző regionális térképpel ellátott iPhone-ra fejlesztett TomTom navigációs alkalmazást tesz elérhetővé az iPhone 3G és iPhone 3GS modellekhez a http://www.tomtom.com/tomtom-app weboldalon.
 
A iPhone-ra fejlesztett TomTom alkalmazás a Magyarországot is tartalmazó regionális térképpel 69,99 eurós áron vásárolható meg
 
Az alkalmazás használatához az iPhone 3G és iPhone 3GS készülékeken az OS3.0, valamint az asztali számítógépen (PC illetve Mac) az iTunes számítógépes alkalmazás megléte szükséges.
 
 
A TomTom IQ Routes™ technológiáról
 
A TomTom IQ Routes™ korábban mért sebességadatokra épül, a leggyorsabb útvonalat ez által kalkulálja ki felhasználói számára. A technológia minden útvonalra, a nap minden órájára vonatkozóan gyűjtött sebességadatokat használ legyen szó alsóbbrendű utakról, vagy forgalmas autópályákról. Az esetek 35%-ban az IQ Routes™ így mindig gyorsabb útvonalat javasol, ezáltal jelentős menetidőt, pénzt és üzemanyagot takarít meg.
 
Felhasználói felület nyelve: angol (brit), angol (amerikai), cseh, dán, finn, francia, holland, katalán, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, portugál (brazil), spanyol, spanyol (LA), svéd, szlovák, török

Apple iTunes App Store iPhone 3G TomTom navi iq routes
Kapcsolódó cikkek