Cégvilág

Egy újabb navi a TomTom-tól: nagy és átlátható

A TomTom a mai napon bemutatja az új TomTom XXL IQ Routes™  öt colos kijelzővel, valamint 42 ország térképét tartalmazó Európa térképpel kapható készülékét a hazai közönségnek is.

A TomTom XXL-t úgy fejlesztették ki, hogy az egyesítse az legoptimálisabb útvonal-kalkulációt és a nagy kijelző minden előnyét. Az új készüléknek köszönhetően a felhasználók immár egyszerre élvezhetik a TomTom prémium technológiáit, köztük az IQ Routes™ útvonal-kalkulációs technológiát, valamint a nagyobb kijelző nyújtotta extra kényelmet.

Az optimális útvonalért

A TomTom XXL világszerte több millió TomTom felhasználó mindennapi vezetési tapasztalatára épít, hiszen több mint 800 milliárdnyi valódi, mért sebességadat alapján kalkulálja ki a leggyorsabb útvonalat (IQ Routes™ technológia). Az XXL továbbá lehetővé teszi, hogy a felhasználók azonnali javításokat vigyenek véghez saját készülékeik térképén és ingyen megosszák azokat a többi TomTom felhasználóval, így közösen élvezve a legnaprakészebb térképek előnyeit (Map Share™ technológia).

Ár és elérhetőség

Az új TomTom XXL IQ Routes készülék 42 országot tartalmazó teljes-Európa térképpel kapható Magyarországon. Az XXL IQ Routes™ ajánlott fogyasztói ára 59 990 forint.

Egyszerű kezelhetőség

- 5 colos kijelző és EasyPort™ autós rögzítő, ami könnyen kezelhetővé és egyszerűen hordozhatóvá teszi a készüléket.

- Plug & Go – nincs szükség előzetes szoftver telepítésre, bekapcsolás után azonnal használható.

- Sávnavigáció (Advanced Lane Guidance) – összetett kereszteződéseknél ad realisztikus képet a gépjárművezető környezetéről, segíti a sávváltást, így stresszmentesíti az egyébként feszültséggel és kihívásokkal teli útszakaszokat is.

A legjobb útvonal-kalkuláció és térképek

- Az IQ Routes™ technológia – több millió TomTom felhasználó tapasztalatára építve a leggyorsabb útvonal-kalkulációt nyújtja, mindig az adott napszak, adott órájára vonatkozóan a készülék térképébe integrálva.

- A Map Share™ technológia – A felhasználók részesülhetnek a több ezer TomTom felhasználó által megosztott ingyenes térképjavítás nyújtotta előnyökből nap, mint nap.

Biztonságosabb

- Kiváló minőségű hangszóró a tisztább és érthetőbb hangutasításokért, szabályozható hangerő

- Segítség! menü – ami azonnali hozzáférést és pontos navigációt nyújt a legközelebbi kórházakhoz és autómentőkhöz.

TomTomm XXL navi iq routes
Kapcsolódó cikkek