Cégvilág

Új hírolvasó a Google-tól, itt

A Google három hónappal ezelőtt mutatta be Fast Flip nevű hírolvasó alkalmazását, amelyhez most újabb jelentős médiumok tartalmait csatolta.

A Fast Flip a Google Labs része, az alkalmazás célja, hogy a felhasználók könnyedén áttekinthessék a fontosabb lapok és portálok legfrissebb híranyagait. Az egyelőre kísérleti stádiumban lévő szoftver listázza a legnépszerűbb kifejezéseket, időrend és tematika szerint is rendezi a híreket.

A Fast Flip már olyan lapokat is szemléz, mint a Los Angeles Times, a Telegraph vagy az Independent. A Google közlése szerint így még több kedvenc hírforrás tekinthető át és a szoftver még szélesebb spektrumot mutat be – tudósít a The Register.

A keresőóriás egyúttal az alkalmazás mobil verzióját is bemutatta, amelynek segítségével Android alapú telefonon vagy iPhone-on is olvashatóak a Fast Flip hírei. A Google ugyanakkor hozzátette: bár a visszajelzések pozitívak, a Fast Flip is csak egy a számtalan kísérleti fázisban lévő projekttel, amellyel a Google új kapcsolatrendszert épít a médiumokkal.

hír Fast Flip Google
Kapcsolódó cikkek