Cégvilág

Új mércét ígér a Toyota

Az utóbbi hónapok megalázóak voltak valamennyiünk számára a Toyotánál - írta a The Wall Street Journalban megjelent cikkében a japán autógyár elnöke, aki ma vesz részt az amerikai Kongresszus visszahívásokkal kapcsolatos meghallgatásán.

Megszívleljük ezt a tapasztalatot, alapvető változásokat hajtunk végre abban, ahogy vállalatunk üzleteket köt. Biztosíthatom önöket, hogy reagálásunk átfogó lesz – szögezte le a The Wall Street Journalben Akio Toyoda.

A cég első számú embere elismerte, hogy az utóbbi években nem hallgatták meg kellő figyelemmel a vevők panaszait, illetve nem reagáltak azokra olyan gyorsan, ahogy kell. Megígérte, hogy a jövőben nagyobb figyelmet szentelnek a vevők aggályainak, gyorsabban szereznek be információkat és hatékonyabban reagálnak, amikor probléma merül fel. " Megígérem, hogy a Toyota a biztonsági problémákat illetően új mércét állít fel a transzparenciára és a válaszadás gyorsaságára vonatkozóan.

Akio Toyoda egyébként ma vesz részt az amerikai Kongresszus illetékes bizottságának meghallgatásán és a BBC szerint várhatóan kemény kérdésekre számíthat a visszahívásokat illetően.

kongresszus Toyota visszahívás Akio Toyoda
Kapcsolódó cikkek