Cégvilág

Motorosok, biciklisek: itt egy újabb navi!

A TomTom bemutatja az Urban Rider-t, a kifejezetten motorosknak szánt városi navigációját.

„A TomTom Urban Riderrel elérhetővé válik minden két keréken közlekedő felhasználó számára az egyszerű navigáció” -mondta Nánási Gergely, a TomTom senior account managere.

Az egyik legszembetűnőbb tulajdonsága az új készüléknek az egyszerűsített menürendszer, ami mindössze két fő menüpontot tartalmaz, a „Navigálás” valamint a „Térkép böngészése” menüket. Ez az új menürendszer, kiegészülve a kesztyűbarát kijelzővel még könnyebbé teszi a navigáció használatát, hiszen a nagyobb ikonok akár motoros kesztyűben is tökéletesen jól kezelhetők- áll a társaság közleményében.

A vezetésbiztonság érdekében az új Riderek is kiegészülnek a továbbfejlesztett sávnavigációval, ami még a legösszetettebb közlekedési csomópontoknál is valós 3D-hű, vizuális instrukcióval látja el a felhasználót, így még nagyobb biztonságot és nyugalmat biztosít motorozás közben.

Az Urban Rider is megkapta a TomTom egyedülálló IQ Routes™ technológiáját. Ez az innovatív technológia több millió TomTom felhasználó által gyűjtött valódi sebességadat alapján kalkulálja ki az adott pillanatban éppen aktuális, leggyorsabb útvonalat.

A TomTom Urban Rider és TomTom Rider Pro főbb funkcióról
• Egyszerűsített menürendszer
• Kesztyűbarát kijelző
• Továbbfejlesztett sávnavigáció (Advanced lane guidance)
• IQ Routes™
• Map Share™

3D gps Nánási Gergely tom tom iq routes térkép navigáció
Kapcsolódó cikkek