BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A HVG veszi meg a Hírszerzőt

A havi 400 ezres egyedi látogatottságú Hírszerző hírportállal bővül a HVG Online Zrt. webes kiadványcsaládja - erről született előzetes megállapodás a részvénytársaság és a szájt tulajdonosa, Szabados Krisztián között.

A megállapodás értelmében június 1-től Gavra Gábor eddigi főszerkesztő irányításával, változatlan profillal folyik tovább a szerkesztőségi munka, ugyanakkor a szájt menedzselési, marketing- és hirdetésszervezési tevékenységét a HVG cégcsoport végzi majd. Az üzlet a domainnév, az eszközök és a szerkesztők átvételére vonatkozik - számol be a hvg.hu.

A Hírszerző profilja alapvetően nem változik, megfelelő előkészítés után beilleszkedik majd a HVG Online tartalomfejlesztési stratégiájába és értékesítési portfóliójába - közölte Dely Tamás, a HVG Online Zrt. vezérigazgatója.

Szabados Krisztián azért döntött az eladás mellett, mert pénzügyi erőforrásait az általa vezetett Capital Group cégcsoport külföldi terjeszkedésére, a Riskandforecast.com weboldal fejlesztésére és Magyarország első SMR-honlapjának, a hirlabor.hu-nak a piaci bevezetésére kívánja fordítani.

A Hírszerző.hu-val a HVG online webes portfóliója 15 szájtra bővül. Az akvizíció célja, hogy a minőségi tartalom iránt érdeklődő internetezők több hiteles, egyedi hírhez, információhoz jussanak a magyar közéletről -

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.