BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mától Volán-járattal is el lehet jutni az Adriára

A Volánbusz 2010. június 18-ától indítja nemzetközi autóbuszjáratait a közkedvelt tengerparti üdülőhelyekre. A járatok az Adriai tenger olasz, horvát, bosnyák és montenegrói partszakaszaira indulnak.

A „Krk Expressz” járattal Krk, Malinska, Punat és Njivice nyaralóhelyekre biztosítanak közvetlen eljutást. További adriai üdülővárosokba lehet utazni az Adria Expresszel (Rovinj, Pula, Porec) vagy a Dalmát Expresszel (Makarska, Split, Zadar) június 18.-szeptember 18. közötti időszakban.

A dél-európai üdülőterületet kiszolgáló „Montenegró Expressz” járatokkal szeptember végéig közvetlenül lehet eljutni a montenegrói tengerpart olyan városaiba, mint Budva, Tivat, Herceg Novi vagy Kotor, valamint Dubrovnik.

Ugyanebben az időszakban közlekednek az Adriai tenger olasz partjára a Riminit, Riccionét és Cattolicát érintő „Cattolica Expressz”, illetve a Lignanóba, Bibionéba és Jesolóba utazóknak kedvező Jesoló Expressz járatok.

Az üdülőjáratok többnyire pénteken indulnak Budapestről, (Adria és Krk Expressz szombaton) és szombatonként jönnek vissza.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.