Cégvilág

Mától Volán-járattal is el lehet jutni az Adriára

A Volánbusz 2010. június 18-ától indítja nemzetközi autóbuszjáratait a közkedvelt tengerparti üdülőhelyekre. A járatok az Adriai tenger olasz, horvát, bosnyák és montenegrói partszakaszaira indulnak.

A „Krk Expressz” járattal Krk, Malinska, Punat és Njivice nyaralóhelyekre biztosítanak közvetlen eljutást. További adriai üdülővárosokba lehet utazni az Adria Expresszel (Rovinj, Pula, Porec) vagy a Dalmát Expresszel (Makarska, Split, Zadar) június 18.-szeptember 18. közötti időszakban.

A dél-európai üdülőterületet kiszolgáló „Montenegró Expressz” járatokkal szeptember végéig közvetlenül lehet eljutni a montenegrói tengerpart olyan városaiba, mint Budva, Tivat, Herceg Novi vagy Kotor, valamint Dubrovnik.

Ugyanebben az időszakban közlekednek az Adriai tenger olasz partjára a Riminit, Riccionét és Cattolicát érintő „Cattolica Expressz”, illetve a Lignanóba, Bibionéba és Jesolóba utazóknak kedvező Jesoló Expressz járatok.

Az üdülőjáratok többnyire pénteken indulnak Budapestről, (Adria és Krk Expressz szombaton) és szombatonként jönnek vissza.

zadar Horvátország dubrovnik Pula horvát porec járat Volánbusz krk
Kapcsolódó cikkek