Cégvilág

Vendégenként 8-16 ezres fogyasztásra számítanak Vajna éttermében

Szeptemberben nyílik meg Budapesten a világhírű japán Nobu étteremlánc első kelet-közép-európai egysége – jelentette be tegnap sajtótájékoztatón Andy Vajna, a magyarországi Nobu Budapest tulajdonosa, Macuhisza Nobujuki, a 22 éttermet magában foglaló hálózat séf-tulajdonosa, valamint Rogán Antal V. kerületi polgármester.

Az összesen több mint 500 négyzetméter alapterületű, egy 56 férőhelyes bárból és egy 81 fő befogadására alkalmas étteremrészből álló Nobu Budapest a Kempinski Hotel Corvinusban üzemel majd, és ötven alkalmazottnak ad munkát.

Andy Vajna a Világgazdaságnak elmondta: a Nobu árszínvonala igen széles skálán mozog, az egyszerűbb egy-két ezer forintos ételektől a jóval drágább különlegességekig minden megtalálható lesz a kínálatban. Ennek fényében vendégenként átlagosan 8–16 ezer forintos fogyasztásra számítanak.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Nobu Andy Vajna étterme
Kapcsolódó cikkek