Cégvilág

Új igazgató a Bosch hatvani gyárának élén

2010. szeptember 1-től új műszaki ügyvezető igazgatót neveztek ki a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. gyárának élére, Roger Seemeyer személyében.

Az új igazgató Thomas J. Schönenberggel a hatvani gyár gazdasági ügyvezető igazgatójával közösen vezeti a magyarországi Bosch több mint 3000 embert foglalkoztató autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontját. A menedzsment fő célja a versenyképesség tartós megerősítése világszerte az autóelektronikai piacon.

Az új műszaki igazgató számára elvi fontosságú, hogy a Bosch a Heves megyei és az egész észak-magyarországi régió munkavállalói számára nagyon vonzó munkahely maradjon, és a hatvani gyár a munkatársak és a szakképzett utánpótlás számára olyan állomást, telephelyet jelentsen, ahol érdemes megállapodni.

A szakember, gépipari tanulmányai után, 1988-ban csatlakozott a Robert Bosch GmbH-hoz a németországi Ansbachban. 1991. és 1996. között dolgozott először külföldi Bosch telephelyen, az egyesült államokbeli Andersonban. Eddigi pályafutása során Roger Seemeyer különböző technikai folyamatokért felelt a Boschnál, mint például gyártásvezetés, gyártástervezés, egyedi gépgyártás, ipari tervezés, amely a fejlesztő osztályok és a nemzetközi gyártási helyszínek összekapcsoló állomásaként működik. Roger Seemeyer a magyarországi váltás előtt Ansbachban dolgozott, az ABS- és ESP-vezérlőegységek fejlesztését és gyártását felügyelte világszerte vezetőként és felelősként.

roger seemayer műszaki igazgató hatvani gyár Bosch ABS
Kapcsolódó cikkek