Cégvilág

Felvásárolta a PwC a Scale Consultingot

A PwC felvásárolta a Scale Consulting-ot, a magyarországi és a közép-kelet európai pénzügyi szektor piacvezető tanácsadó cégét. A PwC célja, hogy a felvásárlással, hogy a közeljövőben e szektor elsőszámú tanácsadójává váljon mind hazánkban, mind pedig a régióban egyaránt.

A Scale Consulting-gal történő bővülés által a PwC teljeskörű tanácsadási szolgáltatást kíván nyújtani a bankok, biztosítók és más pénzügyi szervezetek számára Magyarországon és a közép-kelet európai régióban egyaránt. Ezek közé tartozik a folyamatszervezés, értékesítés-fejlesztés, termékmenedzsment, szerve¬zeti megújítás, CRM fejlesztés, pénzügyi szervezetek központi és fiókhálózati hatékonyságának növelése, , mobilbankári csatorna kiépítése, Call Center aktivizálása és új online felületek kidolgozá¬sa, és egyéb szolgáltatások.

„Értéket teremtünk ügyfeleink számára – ezért döntöttünk az akvizíció mellett. A Scale Consulting tapasztalatát és tehetségét összekapcsolva a PwC meglévő hálózatával és adottságaival, csapatunk célja a jövőben az lesz, hogy ügyfeleink számára még több hozzáadott értéket teremtsünk, kiváltképpen a pénzügyi szolgáltatások területén”– mondta az akvizícióról David Wake a PwC Tanácsadási üzletágának vezetője.

Scale Consulting david wake PwC felváráslás akvizíció
Kapcsolódó cikkek