A megújulással az iWiW kimondott célja, hogy megtartsa a felhasználóit, illetve hogy aktivizálja a jelenlétüket az oldalon. A magyar közösségi oldalt az idén novemberben előzte meg a Mark Zuckerberg által 2004-ben alapított Facebook, a világ vezető közösségi honlapja. Novák Péter, az Origo általános vezérigazgató-helyettese lapunknak elmondta, hogy a jövőben is nagy összegeket fordítanak az iWiW fejlesztésére, és már januárban további újdonságokkal jelentkezik az oldal.

A későbbiekben többek között az iWiW lokális funkcióit erősítenék, valamint nyitottabbá is tennék a rendszert. A magyar közösségi oldalnak egyébként naponta 1,2-1,3 millió egyedi látogatója van, amivel továbbra is a leglátogatottabb hazai honlap.

Itt a Gazdaság.hu
Elindult a Gazdaság.hu interaktív online gazdasági hírügynökség. Az oldalon megjelenő tartalmakat az újságírók ingyen használhatják, mivel az üzemeltetők új finanszírozási modellt alakítottak ki – jelentette be Máté Dániel főszerkesztő. A közlemény szerint egyebek mellett a stratégiai partner Opten céginformá-ciós szolgáltató adatai alapján írt cikkeket a szakértők vagy az érdekképviseletek pénzért kommentálhatják. A hírügynökség főleg ágazati elemzésekkel foglalkozik, mert erre kifejezett igény mutatkozik a piacon.