Cégvilág

Így növelheti lakásának értékét 20 százalékkal!

Az országban szinte mindenhol 15-20 százalékos drágulást hozhat a beruházás

Több tízezer panellakás lesz értékesebb, valamint könynyebben értékesíthető a nyártól újra induló, energetikai korszerűsítést elősegítő panelprogramoknak köszönhetően. A belső átalakítás nem feltétlenül jelent előnyt, de a kívülről rendbe tett ingatlanok mindenképp értékesebbek az ingatlanpiaci szakemberek szerint. A felújításokkal csökken majd a ez növelheti a lakások kiadhatóságát is.

A korábbi programok tapasztalai is árnövekedésről tanúskodnak, valamint látszik az is, hogy a vevők számára vonzóbbak a felújított ingatlanok. Tatabányán egy 7-7,5 millió forintot érő átlagos háromszobás panellakás közel 1-1,5 millió forinttal ér többet a felújítás után, Szolnokon átlagban 10 százalékkal kérnek többet a modernizált tömbökben található otthonokért, az egri lakáspiacon pedig a 15-20 százalékos drágulás sem ritka a programban részt vett társasházak esetében.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

értéknövekedés úszt ingatlan panelprogram
Kapcsolódó cikkek