Cégvilág

Új területre lép a Hajdu

A napenergiás pályázatok megírását, tervezését és kivitelezését is vállalja a HAJDU.

A napenergiát hasznosító rendszerek kivitelezését kizárólag az ÉMI által regisztrált vállalkozások végezhetik – áll a közelmúltban megjelent pályázati felhívásban.  Mivel a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. ennek a feltételnek eleget tesz, felkészült a pályázati igények kielégítésére, ám nem csupán termékeivel áll az érdeklődők rendelkezésére, hanem egyéb szolgáltatást is nyújt. Így a pályázat megírásától kezdve a komplett rendszerek tervezésén keresztül azok kivitelezését is vállalja.

A cég már évekkel ezelőtt elkezdte a megújuló energiát hasznosító termékek gyártását és forgalmazását, olyan termékekről van szó, mint az indirekt tárolók napkollektor rendszerek és tartozékok, kondenzációs és vegyestüzelésű kazánok, puffertárolók. Várható, hogy év végéig ezeknek a termékeknek az értékesítése 50 százalékkal meghaladja a tavalyit.

A 2012-es évben, a nehéz piaci helyzet ellenére hasonló emelkedést prognosztizálnak és abban bíznak, hogy a pályázati kiírások egyre több háztartásnak, vállalkozásnak teszik lehetővé, ezeknek a korszerű, környezetbarát berendezéseknek az alkalmazását. A jelenleg igen magas érdeklődés a pályázat által a HAJDU készülékek iránt, a jövő évi forgalomban is jelentős emelkedést hozhat.

 

 

puffertároló napenergia pályázatírás kazán émi Hajdu pályázat
Kapcsolódó cikkek