Cégvilág

Új vezér az Est Media élén

A cégcsoport igazgatósága Pankotai Csaba igazgatósági tag személyében új vezérigazgatót választott. A Pankotai Csaba operatív irányítása alá tartozó out-of-home médiaeszközök három ország 40 milliós piacát fedik le, több mint 40 rendszeresen megjelenő termékkel.

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett EST MEDIA Nyrt. igazgatósága a mai napon Pankotai Csaba igazgatósági tag személyében új vezérigazgatót választott. Pankotai Csaba 2011 júniusa óta az EMG Médiacsoport Kft. ügyvezetőjeként aktív szerepet játszott a cégcsoport reorganizációjának elindításában és az elmúlt héten sikeresen lezárult alaptőke-emelésben.
 
Pankotai Csaba magyarországi szerepvállalása előtt alapítóként és tulajdonos menedzserként vett részt a romániai Şapte Seri, illetve a bulgáriai Programata program kalauzok létrehozásában és eredményes működtetésében. Mostantól három ország 40 milliós lélekszámú régiója piacvezető program kalauzainak (Pesti Est, Est Lapok, EXIT, Şapte Seri, Programata: több mint 40 rendszeres print, online és mobil termék) és egyéb out-of-home média termékeinek egységes irányítása és eredményes működtetése a feladata. A vezérigazgató váltás az EST MEDIA Event üzletágának operatív vezetését nem érinti.

 

vezérigazgató out-of-home Est Media pankotai csaba est lapok
Kapcsolódó cikkek