Cégvilág

Európában első lett a magyar szoftver

Első helyen végzett a magyarországi Fornax ZRt. munkafolyamat- és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus az európai szoftverfejlesztők egyik legrangosabb versenyén. A díjat március 1-én Berlinben, az European ISV Convention 2012-n, a legnagyobb európai szoftverfejlesztők konferenciáján vették át a Fornax képviselői.

A cég vállalati folyamat-, és munkaerő kezelő szoftvere, az Eventus mobil eszközökre kiterjesztett, a mobil munkaerő irányítást támogató megoldásával került európa legjobbjai közé. A kategória fődíjáért folyó versenyben 80 európai fejlesztő cég közül jutott a Fornax a döntő fordulóba.

A vállalat által kifejlesztett informatikai megoldást, amelyet elsőként a Magyar Telekom kezdett használni, napjainkra a Deutsche Telekom tizenegy tagja közül már három, de más ismert telekommunikációs cégek, mint például a UPC, Invitel, Vodafone is sikerrel alkalmazzák.

A Fornax ZRt. európai montenegrói leányvállalata Eventus termékét az Android platformon fejlesztette tovább a helyi, magas fokú mobil munkaerő automatizálási igényeinek megfelelően. Ezzel a megoldással a cég bekerült az európai legjobbak közé Vállalati Mobilitási Megoldás kategóriában.

A magyar fejlesztésű Eventus Native Client for Android integrált vonalkód olvasást, fénykép- és csatolmánykezelést valamint aláírások kezelését is kínálja a felhasználóknak.

European ISV Convention európai szoftverfejlesztők eventus díj fornax
Kapcsolódó cikkek