BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Pohárkrémes desszerthez kandírozott finomságok

Remek desszertet kínálhatunk, ha egy finom krémet gyümölcsökkel jól behűtve tálalunk. És miért ne tehetnénk ezt egy szép üvegpohárban? Szépen kirajzolódnak a rétegek, és könnyen kikanalazhatjuk belőle a finomságot. A pohárkrém rengeteg jó tulajdonsággal bír: nemcsak gyors és egyszerű, kreativitásra ösztönző, de mutatós, ráadásul maradékokat is felhasználhatunk hozzá. Variáljunk és vegyük elő a poharakat!

Készülhet fagylaltból, főzött alapkrémből, hideg alapkrémből, tejszínhabkrémből vagy ezek kombinációjából. Kell hozzá kevés gyümölcs, keksz vagy babapiskóta, és már rétegezhetjük is. Utána mehet is a hűtőbe! Alulra általában a tészta kerüljön, ez felszívja a nedvességet. Utána jöhet a lédús gyümölcs, a krém, és persze az ismétlés! Azaz legalább még egyszer ismételjük meg a rétegezést. Ne feledkezzünk meg a díszítésről sem: a pohárkrémekhez jól illenek a friss vagy a picit karamellizált, megpárolt gyümölcsök vagy a kandírozott finomságok, de használhatunk tejszínhabot, csokireszeléket, de a menta vagy citromfű a legmutatósabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.