Cégvilág

Vezetőváltás a Microsoft Magyarország élén

Július elsejétől Szentkuti Gabriella a Microsoft magyar leányvállalatának ügyvezető igazgatója - tájékoztatta ma a cég az MTI-t.

A közlemény szerint Szentkuti Gabriella egy évvel ezelőtt, mint stratégiai igazgató csatlakozott a Microsoft magyar leányvállalatához, 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik az üzletfejlesztés, valamint értékesítés és marketing területen.
   
A Microsofthoz való csatlakozása előtt a bank- és pénzügyi szektorban dolgozott, a többi között a Citibanknál és a Raiffeisen Banknál, ahol a pénzintézet több mint ezerfős sales csapatát, illetve az értékesítés- és ügyfélkiszolgálás fejlesztési osztályt vezette.
   
Az új ügyvezető kinevezésével egyidejűleg több pozíciót érintően is megújul a vállalat menedzsmentje, ezáltal a magyar cég fennállása óta először 50 százalék fölé nő a női felsővezetők aránya - írta a cég.
   
A magyar vállalatot négy éven át irányító Papp István a megújuló Microsoft ázsiai és csendes óceáni régiójának sales, marketing és szolgáltatási üzletágáért felelős alelnöki pozícióját tölti be.

 

leányvállalat Papp István Microsoft váltás vezető Szentkuti Gabriella
Kapcsolódó cikkek