Cégvilág

Közvetlen járatokat indít Korfura a Ryanair

Jövő év áprilisától közvetlen járatot indít a Ryanair Budapest és Korfu között, melyet jelentős árengedménnyel ünnepel meg az ír légitársaság.

Április 28-tól hetente egy alkalommal indul Budapestről közvetlen járat a görög szigetre, így 2016-ban már négy új városba (Koppenhága, Málta és Malaga) repülnek a Ryanair utasszállító gépei. 

Az ír légitársaság Boeing 737-800 típusú utasszállító repülőgépei hetente egyszer közlekednek majd Budapest és Korfu között, melyet most jelentős árengedménnyel ünnepel a társaság. A Ryanair 19,99 eurós jegyeket tett elérhetővé, melyeket csütörtök éjfélig lehet megvásárolni a novemberben és decemberben induló járatokra.

A Ryanair magasabb növekedést vár

A Ryanair a 2016 márciusával záruló üzleti évre korábban 940-970 millió euró profittal számolt, ezt korrigálta 1,175-1,225 millió euróra, ami 25 százalékos növekedés.

Színvonalasabb szolgáltatások

A szolgáltatási színvonal további növelését ígérte Mick Hickey, a Ryanair forgalmi igazgatója, aki szerint a Ryanair már most is a legpontosabban közlekedő légitársaság, és a legkevesebb poggyász is a Ryanair-nél tűnik el.

korfu Ryanair
Kapcsolódó cikkek