Cégvilág

A szupertelefonok korára készül a Huawei

Hamarosan a technológiai forradalom újabb időszakába lépünk, amelyben a mesterséges intelligencia eljövetele még okosabb és hatékonyabb kapcsolattartási módokat tesz lehetővé a készülékekkel – erre a gondolatra építi készülékstratégiáját a Huawei. A cég a Sencsenben tartott 14. Huawei Global Analyst Summit rendezvényen ismertette a digitális okoskorszakra vonatkozó elképzeléseit.

„Két technológia, az intelligencia és interakció forradalmai hajtják előre a felhasználói élményeket” – jelentette ki Szao Jang, a vállalat fogyasztói üzletágának stratégiai marketingért felelős igazgatóhelyettese. Szerinte a mesterséges intelligenciával kapcsolatos innovációk az intelligencia forradalmához vezetnek, amely a digitális és a fizikai világot is új, előre nem látható irányokba formálja majd át.

A Huawei szerint a mesterséges intelligencia segítségével az okostelefonok valódi szupertelefonokká válnak majd, 2025-re a felhasználók 90 százaléka élvezi majd a személyre szabott és intelligens szolgáltatásokat.

A rendezvényen ismertették a Huawei felhő-szolgáltatás alapján épített ökoszisztémát is. A Huawei Fogyasztói Felhő Szolgáltatása több mint 200 országban és régióban érhető el, felhasználóinak száma 2016-ban meghaladta a 210 milliót.

okostelefon mobilkommunikáció mesterséges intelligencia Huawei felhő
Kapcsolódó cikkek